Andalusië Motorreizen

Andalusie Motorreizen zijn fantastisch! Motorreizen Andalusië doe je in mooi weer en over prachtige wegen, zoals de A-348 waarvan ik in deze video een spectaculair stukje laat zien.

Andalusie Motorreizen is Another Day in Motorcycle Paradise! Deze Andalusie Motorreizen video is opgenomen op de prachtige A-348 tussen Orgiva en Cádiar en is een aaneenschakeling van bochten.

 Andalusie Motorreizen is genieten voor de Nederlandse motorrijder gewend is om met aan lage temperaturen, veel wind en regen te rijden.

Andalusië Motorreizen doe je eigenlijk altijd in de zon want meestal is het zonnig en heb je een blauwe wolkeloze lucht boven je.

 Andalusie Motorreizen doe je zelfs in de winter in aangename temperaturen. Deze winter was het 11 graden op de koudste dag. Meestal is het tussen de 15 en 20 graden in de wintermaanden. En soms nog iets warmer. Daardoor heb ik hier in Andalusië, Zuid Spanje deze winter de thermovoering van mijn motorpak nog niet gebruikt.

 In het voorjaar en najaar heb je hier heerlijke temperaturen voor het motorrijden.

 Andalusie Motorreizen is heerlijk qua omgeving en temperatuur. In het voorjaar en najaar zijn de temperaturen warm.

 In de zomer wordt het hier heet. Als je in de zomer deze kant op komt, zorg er dan voor dat je koele motorkleding bij je hebt.

 Motorreizen Andalusië is ook genieten door de prachtige natuur. Hier aan de Zuidzijde van de Sierra Nevada waar ik verblijf zijn de temperaturen heerlijk, de sneeuw die in de Sierra Nevada valt blijft op afstand en het lijkt wel alsof de bergwegen zijn gemaakt voor de motorrijder. Een aaneenschakeling van bochten, over het algemeen goed asfalt en weinig verkeer op de weg. Zoals je kunt zien in het Motorreizen Andalusie filmpje.

 Andalusie Motorreizen, als je daarover denkt, denk er dan aan dat je de Sierra Nevada meepakt op je reis. Als je van rijden in de bergen houdt natuurlijk.

 Je zou dan kunnen kiezen om in het bergdorpje Orgiva te verblijven. Hier vandaan ben je binnen enkele minuten over de prachtigste bergweggetjes aan het rijden.

 El Diamante de Orgiva is dan een geschikte plek om te verblijven. De appartementen zijn ruim en luxueus en redelijk geprijst. Je kunt je motor bij El Diamante overdekt in een afgesloten parkeergarage stallen. 

El Diamante op booking.com

 Ontvang 5% korting door rechtstreeks bij El Diamante de Orgiva te boeken. Stuur daarvoor een email naar: recervas@eldiamantedeorgiva.com

MotorJean is momenteel werkzaam in El Diamante. Hij rijdt regelmatig op zijn Triumph Street Triple over de mooiste weggetjes in de omgeving en kan je vele tips over de mooiste stuurweggetjes in de Sierra Nevada en Andalusië geven. Zodat jij volop kunt genieten van Andalusie Motorreizen.

 

Andalusie MotorreizenAndalusie Motorreizen zijn fantastisch!

Deze pagina gaat over Andalusie Motorreizen video en Andalusie Motorreizen tips alsook over Andalusie Motorreizen youtube en dan ook over Andalusie Motorreizen